Dzieciństwo nie jest jedynie przygotowaniem do życia, jak często uważamy myśląc o naszych dzieciach, lecz jest prawdziwym życiem
Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam!
Kasy jest 1.200 zł. (brakuje jednej wpłaty). Do tej pory zapłaciłem 212,50 zł. za książeczki i 64 zł. za plakietki
Tornistry 3-latka są już zamówione.
Zamówione jest 5 sztuk u pani Ewy (55 zł.) , 12 sztuk u pani Roksany (126 zł.) i 8 sztuk znalazłem w wysyłkowej księgarni (79,90 zł.).
Puzzle zamówiłem wczoraj, mają dojść do wtorku (233,50 zł.).
Szkoda kasy i czasu na owijanie wszystkiego papierem (co i pani Basia wspominała) więc będą reklamówki z Mikołajem (22 zł.).
Razem dotychczasowy Mikołaj wychodzi ok. 516,40 zł.
Łączne wydatki z pasowaniem wynoszą 792,90 zł.
Do tego co dorzucić? Kinder jajo czy gwiazdora z czekolady?
Chętne panie do pakowania, proszę o informację.
Pozdrawiam
Sławek tata Julki.
Ja już tornistry mam w domu Mogę pakować. Jakiś wolny wieczór się chyba znajdzie
Jako że Dominik uwielbia kinder jajka to jestem za kinder jajem do paczki
Pozdrawiam
Witam, również jestem za Kinder jajkiem Jeśli chodzi o grupowego maila to sprawa jest na prawdę dziwna.
Pozdrawiam
Kasia mama Nadii
mama Nadii
Witam,
też jestem za kinder jajkiem. Trzeba konkretnie ustalić, zebrać wszystkie prezenty i pakować( z chęcią pomogę).
Pozdrawiam
Ewa mama Michała
Witam, ponieważ ktoś zmienił hasło do skrzynki zdjęcia można wybierać tu
-> Tutaj Film
Film tylko w jakości HD.
Ze względu na komplikację z mailem zamówienia zbieram do czwartku. W czwartek dam zdjęcia do wywołania.
Ostatnio edytowany przez pgebski (2015-12-01 18:39:18)
Dziś przyszły puzzle
Każde pudełko jest zapakowane w folię, więc się puzzle nie pogubią, póki dzieci nie rozpakują
W poniedziałek doszły do mnie brakujące 8 tornistrów trzylatka. Jutro odbieram resztę od pani Roksany i pani Ewy.
Kupuję kinder jajo i paczka gotowa (reklamówki z Mikołajem już są). Sam se chyba poradzę z pakowaniem. Na szczęście nie trzeba owijać papierem
Mam nadzieję że dzieciarnia będzie zadowolona
Paczki gotowe. Kinder jaja kosztowały po 2,99 PLN, więc wyszło 25*2,99 = 74,75 zł.
Razem Mikołaj wyniósł 591,15 zł.
Z pasowaniem wychodzi 867,65 zł.
Pozostaje do rozdysponowania 382,35 zł. W przyszłym tygodniu pogadam z panią Basią, co im potrzeba. Ewentualnie będzie na coś innego w przyszłości.
Wiadomość dodana po 22 h 21 min 24 s:
NIe wiem jak wasze dzieci, ale moja Jula najbardziej się cieszyła z kinder jaja.
.....Do czasu aż nie otwarła puzzli
Super paczki Nadia od wczoraj nie rozstaje się z puzzlami. Kasa, która została na pewno się przyda
mama Nadii
Michałek był zachwycony paczuszką . Panie Sławku bardzo dziękuję za organizację prezentów dla naszych pociech. Pozdrawiam
Super wszystko wyszło. Pasowanie oraz Mikołajki. Młody zachwycony puzzlami, dla Myszki Miki to o jaju zapomniał. Dziękuję tym Państwu którzy poświęcili swój czas oraz zaangażowali się w przygotowanie prezentów dla naszych przedszkolaków. pozdrawiam mama Olka
Ostatnio edytowany przez Joanna Gawor (2015-12-07 09:37:34)
Dominik też najbardziej ucieszył się z puzzli Układamy rozkładamy i układamy jeszcze raz. Uprzejmie dziękujemy za dobrą organizację i pomysły. Pozdrawiam, Roksana mama Dominika.
Wiadomość dodana po 21 h 06 min 40 s:
Wiadomość dodana po 21 h 09 min 24 s:
Nie wiem czy już Państwo widzieli zdjęcie z przedszkola z Mikołajek. Jest na stronie internetowej przedszkola http://www.mp13.legnica.pl/2015/12/mikolajki-3/
Dzieci wyglądają na zadowolone